Geplaatst op 10 reacties

Dansschool Studenten

Wedstijddanser?
Van jongtot oud
'Social'danser

......

10 gedachten over “Dansschool Studenten

  1. Hoi, dit is een blog voor studenten die een studentvriendelijke dansschool zoeken. Schrijf mee aan een collecte van de beste dansscholen voor studenten.

  2. ballroom-workshop-dag-studenten-stijldansen (300e workshopdag is gratis), vier het mee en schrijf je in voor stijldansen.

  3. stijldans-team zoekt versterking, help mee als vrijwilliger en krijg veel dansvoordeel op privelessen.

  4. 3D ballroom video movie maken? Het kan bij ons, trek de xsens suits aan en zie jezelf naast de ballroomdans toppers van de wereld.

  5. effectief trainen? Maak gebruik van de aanwezig stijldansen camera die je automatisch volgt.

  6. ballroom-kwaliteit van het leraren team (NK finalist hoofdklasse) stijldans-kwaliteit van docenten (meerdere jaren les in buitenland bij ‘world-champions ballroom’

  7. De jeugd is de toekomst, met het ballroom fonds voor de jeugd krijg je mogelijkheden tot goedkopere privelessen stijldansen en het gebruik van innovatieve technieken.

  8. Yoga warming up! Krijg altijd voor je stijldansen priveles-ballroomdansen priveles 20 minuten gratis yoga speciaal voor dansers.

  9. B&B met dansvloer van 27 meter. Kom met je mede student-dansers overnachten en stijldansen. Gezellig gebruik maken van de mogelijkheden voor ballroomdansen van BBQ tot stijldans bibliotheek.

  10. GRATIS STIJLDANSENPRIVELES 2 MAAL voor de nieuwkomer ballroomdansenpriveles gratis

Reacties zijn gesloten.